Partner worden

Een missie volbreng je niet alleen, daar heb je mensen en bedrijven bij nodig die je missie ondersteunen en willen helpen. Helpen kan op verschillende manieren. Financieel natuurlijk, met uw bijdrage kunnen we campagnes maken, hulp inhuren en ideaal een zakelijk leider aannemen om de boel te versnellen. Maar ook met netwerk, media of producten/diensten kunt u van waarde zijn. Meer weten? Neem even contact met ons op via het contactformulier.

Hieronder zijn de mogelijkheden kort samengevat hoe u eenvoudig partner kunt worden en kunt meehelpen aan ons eerste project in de nieuwe fase van de Slinger Utrecht: het verbeteren van de mentale gezondheid van de stad. Maar misschien heeft u wel meer wensen voor een positieve stad. Als partner kunt u ook meedenken en meedoen met onze volgende projecten.

Supporter van De Slinger Utrecht : vanaf € 250,- per jaar. Voor individuen en zelfstandig professionals. Inclusief logo vermelding. Bent u een bedrijf of organisatie die zich bezighoudt met mentale gezondheid? Voor dit bedrag kunt u worden opgenomen in de lijst relevante bedrijven die we op deze site gaan opstellen.

Business Partner: vanaf € 750,- per jaar. Voor bedrijven die impact willen hebben op hun stad. Inclusief logo vermelding, uitnodiging voor komende events en een stappenplan voor een gezonder bedrijf. Misschien onderschrijft u onze missie en wilt u daarom helpen, maar misschien merkt u deze problematiek aan den lijve in de vorm van verzuim en ziektemeldingen binnen uw organisatie.

Game Changer: vanaf € 2500,- per jaar. Voor bepalende bedrijven in de stad. U maakt als bedrijf of persoon een groot verschil voor onze stichting. We nemen u graag mee in het ontwikkelen van onze campagnes of content. Dus inclusief agendasetting, redactioneel meedenken, hosten van een bijeenkomst, logo vermelding en consult voor gezonder maken van uw organisatie.

Wil je ook meedoen? Laten we dan snel een afspraak maken via het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op

Stichting De Slinger Utrecht heeft de status van een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De Belastingdienst heeft regels opgesteld over het publiceren van gegevens van verenigingen en stichtingen met de ANBI_status. Hieronder staan alle fiscaal voorgeschreven gegevens en links naar uitgebreidere informatie als het jaarverslag. De Slinger Utrecht staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als stichting Slinger Utrecht, onder nummer KvK-nr 30225013. De Slinger Utrecht heeft een bankrekening bij de ING met het nummer

NL 58 INGB 0007 1374 00.
KVK-nummer: 30225013