Op weg naar een Corona-vrij 2021

Beste partners en vrienden van de Slinger Utrecht

Het jaar 2020 loopt langzaamaan op zijn laatste benen.

Al met al een zeer bijzonder jaar voor de Utrechters en de stad Utrecht.

Het water stroomt weer door de singel, de Dom is ingepakt, FC Utrecht bestaat 50 jaar en de tram rijdt naar de Uithof (SP).

Door de COVID-problematiek is het jaar niet alleen bijzonder, maar ook zeg maar gerust uitdagend geweest. Speciaal voor de ondernemers in de stad, maatschappelijke organisaties, de zorg medewerkers en de ouderen en zwakkeren

Voor de Slinger Utrecht was het in het voorjaar snel schakelen . Wat te doen met het event- en partnerprogramma? We hebben het opgelost en zijn samen met onze maatschappelijke partners online gegaan. Maar liefst 7 online sessies, diverse thema, vogels met zeer divers pluimage namen eraan deel. Ook de partners van de Slinger Utrecht en de Utrechtse Ondernemers Sociëteit deden volop mee. Ook twee wethouders en de burgemeester hebben hier actief in geparticipeerd.

Gelukkig hebben we tussen golf één en twee elkaar nog even kunnen ontmoeten. Op de Romeinse boot, bij het event de Sociale Impact van Corona voor Utrecht en/of in de Lik met de generaal. Het was een uitdaging, maar het is gelukt contact met jullie te houden en de Slinger Utrecht te profileren.

We zijn alweer volop bezig met jaar 2021 waar hopelijk steeds meer mogelijk zal zijn.

Maken ons sterk om de stad en elkaar zoveel mogelijk te verbinden en goede Utrechtse initiatieven aan te Slingeren, zoals wij dat noemen. Hierbinnen hebben we een focus op de minder sterken in de Utrechtse samenleving. Zij kunnen de kracht van de Utrechtse ondernemers het meest gebruiken.

We willen van de gelegenheid gebruik maken om jullie te inviteren voor onze Nieuwjaarsbijeenkomst. Datum is gepland en jullie zijn van harte welkom bij het splinternieuwe Kariboe Eat in het HoogHiemstra gebouw. Zet als alvast in je agenda 16 februari 16.00 uur; we slingeren het jaar aan. De locatie is Covid proof en we mogen met maximaal 30 personen aanwezig zijn is de verwachting. Gaat het onverhoopt niet door dan laten we dat natuurlijk weten.

Rest mij jullie fijne, ontegenzeggelijk memorabele feestdagen te wensen, blijf fit en tot snel!

Namens het bestuur van de Slinger Utrecht

Jacques Peeters

2 augustus 2021