Geef om je stad - UITNODIGING

Geef om je stad! - UITNODIGING

Tien jaar Sint Maarten Parade: 'Licht op armoede'

Ook wij hebben last van de Corona crisis. Hierdoor hebben wij twee geplande events in het eerste half jaar moeten cancellen. In deze relatief rustige periode hebben we actief bijgedragen aan de organisatie van zeven digitale expert borrels (KLIK HIER voor korte verslagen). Maar we pakken de draad weer op binnen de mogelijkheden die de regels rond de Corona ons bieden. Op dinsdag 1 september organiseren wij een partnerbijeenkomst.

De Slinger Utrecht stelt zich ten doel mensen, bedrijven, organisaties te verbinden op actuele Utrechtse thema's. Onder andere, door onderwerpen te agenderen en initiatieven een podium te geven. Toen wij tijdens de laatste expert-borrel op 11 juni de Social Impact van Corona in de Utrechtse samenleving met host Jules van Dam (De Tussenvoorziening) bespraken, kwam in het gesprek met wethouder Linda Voortman de Armoedecoalitie ter sprake. Op 1 september agenderen we een bijzonder project in dit kader: Licht op Armoede 2020. Paul Feld, artistiek leider Sharing Art Society (SAS) komt vertellen over dit brede initiatief.

Agenda 2021

Na de projectpresentatie gaan we graag in gesprek met onze partners om de contouren van de agenda voor 2021 te bepalen. Welke onderwerpen wil jij inbrengen voor een mooier Utrecht met een betrokken economie: sociaal, duurzaam en innovatief?

Programma dinsdag 1 september

15.45 uur - ontvangst met koffie thee, buiten staand of binnen zittend (conform Corona eisen)

16.10 uur - welkom door Jacques Peeters (voorzitter De Slinger Utrecht)

16.15 uur - GEEF OM JE STAD door Paul Feld

17.00 uur - programmering De Slinger Utrecht 2021 o.l.v. Paul Feld

17.30 uur - borrel

18.30 uur - einde bijeenkomst

Plaats: de Lik aan het Wolvenplein

Graag tot ziens op 1 september!

Bestuur De Slinger Utrecht,

Jacques Peters, Ton van Dooren, Geert Berger, Sebe Buitenkamp en Hans van Ooijen

MEER INFO en AANMELDEN

2 augustus 2021