KANALENEILAND: REVISITED

REMINDER: uitnodiging 24 september

Op 24 september hebben we de bijeenkomst KANALENEILAND: REVISITED georganiseerd. Hiervoor heb je recentelijk een uitnodiging ontvangen. De genodigden zijn de huidige partners van De Slinger Utrecht en een aantal partijen die mogelijk interesse hebben om zich bij het Slingernetwerk aan te sluiten.

Als je je nog niet aangemeld hebt, kan dit als nog. Doen dus!

Het wordt een kleinschalige en informele bijeenkomst waarbij de partners kennis met elkaar kunnen maken.

We maken de spieren los met een partijtje jeu-de-boules. Daarna vertellen publicist Arjan den Boer, Bettina van Santen en architect Ronald Willemsen over de grote veranderingen die Utrecht tijdens de wederopbouw doormaakte. Dit naar aanleiding van hun recent verschenen boek "Utrecht Bouwt 1945-1975'. Kanaleneiland wordt er uitgelicht. Uitgangspunt was, Kanaleneiland moet een wijk met eigen karakter worden. Hier zou de Utrechter vrij en buiten wonen met het gerief van de grote stad. We sluiten af met een BBQ.

Ook kunnen jullie kennis maken met de nieuwe voorzitter van De Slinger Utrecht, die vanaf 1 september het stokje heeft overgenomen van Hans van Ooijen. Tenslotte zullen wij jullie informeren over de events die wij de komende maanden organiseren. Heb je suggesties of idee├źn voor een events die passen binnen de thema's sociaal, duurzaam en innovatie, dan is dit event het moment om dat aan ons door te geven

Wij hopen jullie op 24 september te mogen ontvangen in het nieuwe restaurant Op Roose op de groenstrook aan het Amesterdam Rijn kanaal. Na een jarenlange leegstand hebben deze twee woningen uit de jaren dertig een mooie bestemming gekregen.

AANMELDEN: KLIK HIER

2 augustus 2021