REMINDER: uitnodiging 24 september

REMINDER: uitnodiging 24 september

Op 24 september hebben we de bijeenkomst KANALENEILAND: REVISITED georganiseerd. Hiervoor heb je recentelijk een uitnodiging ontvangen. De genodigden zijn de huidige partners van De Slinger Utrecht en een aantal partijen die mogelijk interesse hebben om zich bij het Slingernetwerk aan te sluiten.

Het wordt een informele kleinschalige bijeenkomst waarbij de partners kennis met elkaar kunnen maken. In ieder geval staan voor het inhoudelijk thema jeu-de-boules en daarna een bbq op het programma. Inhoudelijk staat de historische ontwikkeling van Kanaleneiland op de agenda. In het recent verschenen boek Utrecht Bouwt 1945-1975 beschrijven publicist Arjan den Boer, Bettina van Santen en architect Ronald Willemsen de grote veranderingen die Utrecht tijdens de wederopbouw doormaakte. Tienduizenden nieuwe woningen verrezen. Ronald Willemsen is met zijn architectenbureau partner van De Slinger Utrecht.

Daarnaast kunnen jullie kennis maken met de nieuwe voorzitter van De Slinger Utrecht. Ook zullen wij jullie informeren over de bijeenkomsten die wij de komende maanden organiseren. Laat onverlet dat wij open staan voor suggesties die passen binnen de thema's sociaal, duurzaam en innovatie.

Wij hopen jullie op 24 september te mogen ontvangen.

AANMELDEN: KLIK HIER

2 augustus 2021