Utrechtse Ondernemers EXPERT-BORREL

2 april 2020

In verband met de Corona crisis hebben wij onze geplande activiteiten opgeschoven tot na de zomervakantie. Zo is het event 'Veiligheid in het digitale domein' (2 april) doorgeschoven naar oktober en het bezoek aan The Green Village (9 juni) naar december. Voor de partners van De Slinger Utrecht staat er een bijeenkomst in september gepland.

NIEUW: EXPERT-BORREL

Nog steeds proberen we iedere dag het nieuws dat op ons afkomt te verwerken en weten we niet wat de dag van morgen zal brengen. Veel ondernemers, maar ook maatschappelijke organisaties, de sector cultuur en sport verkeren in onzekerheid hoe de (nabije) toekomst eruit ziet. Maar er ontstaan ook mooie initiatieven. Zo is er vanuit de Utrechtse Ondernemers Sociƫteit het digitale platform Utrechtse Ondernemers EXPERT-BORREL opgezet. Iedere donderdag van 17.00 - 18.00 uur wordt er een online borrel georganiseerd, waar een actueel onderwerp centraal staat met iedere keer een expert aan de stamtafel. De eerste bijeenkomst vindt plaats op donderdag 2 april met actualiteiten, best practices en tips & trucs in het kader van NOW (Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud).

De Slinger Utrecht neemt actief deel in dit initiatief en powered de bijeenkomst van donderdag 9 april met als thema 'Virusvrij thuiswerken'.

Uitnodiging volgt voor deze online borrel volgt.