EXPERT BORREL geslaagd

4 april 2020
Foto door <a href="https://unsplash.com/@vitalysacred?utm_source=Marsvaardig&utm_medium=referral&utm_campaign=api-credit">
Vitaly Sacred</a> op <a href="https://unsplash.com">Unsplash</a>

Donderdag 1paril vond de eerste digitale Utrechtse Ondernemers EXPERT BORREL plaats, een initiatief van de Utrechtse Ondernemers Sociƫteit. Deze digitale bijeenkomst zal in ieder geval iedere donderdag tot 1 juni georganiseerd worden met wisselende thema's. Het thema deze keer was 'Noodpakket Banen en Economie''.

Noodpakket Banen en Economie

Het Coronavirus (COVID-19) heerst en het RIVM komt met verschillende adviezen en maatregelen. Dit heeft veel gevolgen voor ondernemers. In deze notitie wordt ingegaan op veel gestelde vragen over het "Noodpakket Banen en Economie" dat in de avond van op 17 maart 2020 is afgekondigd en in fases is uitgewerkt. Deze notitie is als bijlage bijgevoegd.

Naast ondernemers kunnen ook verenigingen en stichtingen gebruik maken. Wel geldt hiervoor een afwijkende bepaling.

Zo'n 90 personen hebben deelgenomen aan deze EXPERT BORREL. Het was een zeer informatieve bijeenkomst, waarna in informele sfeer is nagepraat.

Virusvrij thuiswerken

Volgende sessie, met als thema 'Virusvrij thuiswerken', is donderdag 9 april van 17.00 - 18.00 uur powered door De Slinger Utrecht

Bijlagen