EXPERT BORREL 1,5-meter-economie

21 april 2020

Ook in de tijden dat we niet fysiek bij elkaar kunnen komen, wil De Slinger Utrecht de digitale mogelijkheden benutten om onze partners en anderen met elkaar te verbinden. In dit geval nodigen wij je dan ook uit door de digitale EXPERT-BORREL van a.s. donderdag.

Vanavond worden waarschijnlijk de nieuwe maatregelen over het (gecontroleerd) loslaten van COVID-19-maatregelen bekend gemaakt. Gaan de scholen open, wat gebeurt er met de horeca lockdown? Als de strenge lockdownmaatregelen worden versoepeld, gaat Nederland op naar de 1,5-meter-economie. Hoe die per sector ingevuld kan worden, verschilt sterk. Economen van Rabobank hebben dit in kaart gebracht.

Donderdag 23 april vindt de vierde digitale EXPERT-BORREL plaats met als thema de "Anderhalvemetereconomie".

Met deze 1,5-meter-economie krijgen we allemaal mee te maken: commerciƫle ondernemingen, culturele sector, maatschappelijke dienstverlening, sport en anderen. Economen van De RABObank hebben in kaart gebracht hoe dit per sector ingevuld kan worden. Aan de stamtafel van deze EXPERT-BORREL zitten Sjoerd Hardeman (RaboResearch) en Klaas Verschuure (o.a. wethouder RO, EZ, Circulaire Economie, Middelbaar Beroepsonderwijs).

Wij nodigen je bij deze van harte uit om deel te nemen aan deze EXPERT-BORREL. We kunnen elkaar informeren hoe we met 1,5-meter-economie bezig zijn, maar ook van elkaar leren. Je kunt je aanmelden via info@deslingerutrecht.nl

Deze EXPERT-BORREL is powered by De Slinger Utrecht en de Utrechtse Ondernemers Sociƫteit