Event Betrokken Vastgoed Utrecht - 3e editie

Binnen, het nieuwe buiten.
Een gezond binnenklimaat: van kostenpost naar investering

Een gezonde, inspirerende werkomgeving met gezonde, productieve werknemers, wie wil dat nu niet? Onderzoek heeft al meerdere malen aangetoond dat het binnenklimaat van grote impact is op de (perceptie van) gezondheid, de tevredenheid en effectiviteit van de medewerkers. Werkgevers weten dit, maar weten vaak niet waar te beginnen. Wat is een gezond gebouw, hoe krijg je dit voor elkaar, en niet onbelangrijk: wat levert het nu echt op?

Deze vragen beantwoorden we graag voor je tijdens de derde editie van Betrokken Vastgoed Utrecht, op het event 'Binnen, het nieuwe buiten'. Dit vindt plaats op dinsdag 9 oktober 2018 in de Botanische Tuinen Utrecht. De Slinger Utrecht nodigt je van harte uit hierbij aanwezig te zijn!

Tijdens het event zoomen we met jonge ge├źngageerde sprekers in op hoe we het binnenklimaat van gebouwen kunnen verbeteren. Want met een duurzame en pragmatische visie zijn gebouwen niet alleen gezonder, aantrekkelijker, meer inspirerend en energiezuiniger te maken, maar ook winstgevender.

Locatie

Botanische Tuinen - Serre
Sciencepark Utrecht
Budapestlaan 17, Utrecht

Hoofdprogramma

  • 15.30 - 16.00 Ontvangst/inloop hoofdprogramma
  • 16.00 - 16.30 Exploring the Great Indoors - CONSULT / AM Utrecht - Nils Bonders
  • 16.30 - 17.00 Sick Building Syndrom - Cloud Garden - Tom Koenderman
  • 17.00 - 17.30 How to get physical in a digital age? - Enrichers - Govert Flint
  • 17,30 - 17.45 Biomimicry architecture - Mireille Langendijk
  • 17.45 - 18.15 Ruimte voor discussie
  • 18.15 - 19.00 Borrel (inclusief bezoek aan de Greennest Gallery)

Gespreksleider is Wietse Walinga | Duurzaam Gebouwd, tevens partner van het event.

De toegang is GRATIS.
Er is plaats voor 100 deelnemers, vol=vol!


Voor wie is het event bedoeld?

Het event is bedoeld voor de partners van De Slinger Utrecht, de sponsors van het event, (betrokken Utrechtse) ondernemers, vastgoedprofessionals, stadmakers, gebiedsontwikkelaars, beleidsmakers, bestuurders, adviseurs, maatschappelijke organisaties, HR-managers, verzekeraars, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, makelaars, ontwikkelaars, beleggers en architecten.

Je kunt je onderaan deze pagina aanmelden.


Samenwerking

De 3de editie van het Event Betrokken Vastgoed Utrecht wordt georganiseerd door de Slinger Utrecht op initiatief van How are you growing? (HAYG?)

Deze Utrechtse, groene beweging presenteert zich met onder andere de bijzondere plantenzaak de Greennest Gallery in de Botanische Tuinen van Utrecht. Naast het aanbod van bijzondere kamerplanten en accessoires ter plekke, kun je hier ook terecht voor toepassingen voor je werkomgeving. Diverse groene wandsystemen, moswanden en andersoortige innovatieve oplossingen kunnen hier 'live' worden bekeken (en vergeleken). Ondernemer Karima Benali zorgt voor de toelichting en het passend advies. In het kader van kennisdeling, een ander speerpunt van HAYG?, worden tevens regelmatig cursussen, workshops, exposities en events georganiseerd.

Meer informatie

Reservering

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst.