An Inconvenient truth 2

Tien jaar nadat "An Inconvenient Truth", de succesvolle spraakmakende film van Al Gore, klimaatverandering onder de aandacht bracht, is het boeiende vervolg verschenen dat ons laat zien hoe dicht we bij een ware energierevolutie zijn.

U kunt alvast een voorproefje zien via de officiƫle trailer:

Wij, De Slinger Utrecht, vinden het belangrijk om ondernemende mensen die hart voor de stad hebben met elkaar te verbinden en te inspireren, zodat we samen een steentje kunnen bijdragen aan het verduurzamen van Utrecht. Een vertoning van bovengenoemde Unconvenient Truth Part 2 past daarbij en is een uitgelezen opstap naar het gezamenlijk van gedachten wisselen over de kansen en mogelijkheden een bijdrage te leveren als Utrechters.

Daarom hebben wij op 13 februari bij Filmtheater 't Hoogt de grote zaal voor 120 personen afgehuurd. Na de film is er de gelegenheid om tijdens de borrel na te praten over deze indrukwekkende documentairefilm.

Het programma ziet er als volgt uit:

Programma

  • 15.30 Inloop
  • 16.00 Inleiding
  • 16.15 Begin film
  • 17.45 Einde film
  • 18.00 Start borrel

Het event vindt plaats op 13 februari bij Filmtheater 't Hoogt, Hoogt 4.

Inloop vanaf 15.30, start om 16.00 uur, tot 18.00 uur en de borrel tot ca. 19.00 uur.

Het event is bedoeld voor partners van De Slinger Utrecht, (betrokken Utrechtse) ondernemers, aspirant partners en zij die kunnen bijdragen aan het verduurzamen van Utrecht.

De toegang is gratis. Aanmelding kan hieronder.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Reservering

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst.