2e event Betrokken Vastgoed Utrecht

Ons eerste event over Betrokken Vastgoed in februari van dit jaar, krijgt een vervolg op 21 november met het thema: "Utrecht: gezonde stad met gezonde gebouwen".

Dit event is afgerond. U kunt een kort verslag lezen via deze link.

2e event Betrokken Vastgoed Utrecht, dinsdag 21 november, 15.30 - 18 uur, Campus Werkspoor, Nijverheidsweg 16A, Utrecht

De Slinger Utrecht staat voor een betrokken economie in de stad Utrecht, waarin werk, wonen en ondernemen centraal staan. Ons eerste event over Betrokken Vastgoed in februari van dit jaar, krijgt een vervolg op 21 november met het thema:

"Utrecht: gezonde stad met gezonde gebouwen."

Keynote speaker is Peter Savelberg van TristateCity, het netwerk dat verkondigt dat Utrecht onderdeel is van een groot landelijke en Europees stedennetwerk.

Dat netwerk doet er goed aan zich internationaal zo te presenteren en daarbinnen moeten de steden zich goed positioneren en samenwerken. Zo ook Utrecht. Dat Utrecht zich de laatste jaren positioneert met Healthy Urban Living ofwel De Gezonde Stad, lijkt hem in dat verband een goede zet. Hij zal vertellen waarom!

Wat zijn de kansen vanuit (inter)nationaal perspectief voor de Gezonde Stad Utrecht, wat vraagt dat aan ruimte en infra, hoe kan dit positief uitwerken voor groei werkgelegenheid, kwaliteit van banen en wonen, ondernemen, toename gemiddelde inkomen en welvaart en welzijn, welke gebouwen hebben we daarvoor nodig, welke voorbeelden zijn er nationaal en internationaal, hoe communiceer je dit naar buiten met City Marketing en naar de eigen bevolking met goede communicatie? En last but not least: welke rol kan Betrokken Vastgoed Utrecht daarbij spelen?

Na deze keynote is er een rondetafelgesprek, met aan tafel Rijk van Ark | Utrecht Marketing, Bess Blomjous | Lingotto Ontwikkeling, Jan Bakers | Jan Bakers Architecten en Peter Savelberg | TristateCity. Gespreksleider is Wietse Walinga | Duurzaam Gebouwd, ook partner van het event.

Het event vindt plaats op 21 november bij één van de partners van dit event: Campus Werkspoor, Werkspoorkwartier, ingang Nijverheidsweg 16A (dus niet aan Keulsekade). Inloop vanaf 15.30, start om 16 uur, tot 18 uur en de borrel tot ca. 19 uur.

Het event is bedoeld voor partners van De Slinger, (betrokken Utrechtse) ondernemers, vastgoedprofessionals, stadmakers, gebiedsontwikkelaars, beleidsmakers, bestuurders, adviseurs, maatschappelijke organisaties, woningbouwcorporaties, makelaars, ontwikkelaars, beleggers en architecten.

De toegang is gratis. Aanmelding kan nog hieronder. Meer informatie? Neem contact op met ons.