Neem contact met ons op

Mensen achter de Slinger Utrecht

  • Jasper van Impelen
  • Udo Prinsen
  • Jeroen Doensen

De bestuursleden ontvangen alleen een vergoeding voor de gemaakte onkosten met betrekking tot de werkzaamheden voor de Stichting.

Stichting De Slinger Utrecht heeft de status van een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De Belastingdienst heeft regels opgesteld over het publiceren van gegevens van verenigingen en stichtingen met de ANBI_status. Hieronder staan alle fiscaal voorgeschreven gegevens en links naar uitgebreidere informatie als het jaarverslag. De Slinger Utrecht staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als stichting Slinger Utrecht, onder nummer KvK-nr 30225013. De Slinger Utrecht heeft een bankrekening bij de ING met het nummer

NL 58 INGB 0007 1374 00.
KVK-nummer: 30225013

Partner worden?

Supporter van De Slinger Utrecht voor € 250,- per jaar. Voor individuen en zelfstandig professionals. Inclusief logo vermelding en uitnodiging voor komende events.

Business Partner voor € 750,- per jaar. Voor bedrijven die impact willen hebben op hun stad. Inclusief logo vermelding, uitnodiging en stappenplan voor een gezonder bedrijf.

Game Changer voor € 3000,- per jaar. Voor bepalende bedrijven in de stad. Inclusief agendasetting, redactioneel meedenken, hosten van een bijeenkomst, logo vermelding en consult voor gezonder maken van uw organisatie.

Wil je ook meedoen? Laten we dan snel een afspraak maken via bovenstaand contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.